Helyi közélet

2014.09.03. 08:01

Sztárok szerelmi háromszögben

Debrecen - Már több darabot bemutattak Debrecenben, most is a Lovardában lesz az előadás.

Debrecen - Már több darabot bemutattak Debrecenben, most is a Lovardában lesz az előadás.

Folytatódik a Lovarda színházi sikersorozata, szeptember 11-én 19 órától a Fregoli Színház vendégjátéka lesz Debrecenben: a főbb szerepekben Esztergályos Cecília, Voith Ági és Magyar Attila.

Több mint hat évvel ezelőtt a fővárosban hozták létre ismert színészek a Fregoli társulatát, hogy a főállás mellett könnyed darabokban is együtt szórakoztassanak. A televízióból és a kőszínházakból is ismerős művészek nem rendelkeznek a Fregolival önálló játszóhellyel, hanem járják az országot, Debrecenben már több színpadon is találkozhattunk velük, a Lovarda Pódium színházi programsorozat keretében félévről félévre jönnek városunkba.

Az őszi „lovardás” színházi évad első előadása egy fordulatokban, ármányban és csábításban gazdag vígjáték, a Bermuda háromszög, melynek női főszereplői Esztergályos Cecília és Voith Ági, akik olyan asszonyokat alakítanak, akiket a lányaik Las Vegasban egy idősek számára fenntartott apartmanban helyeznek el – nem is sejtve, hogy a két középkorú nő még szerelemre, kalandra vágyik. A hölgyeket körbeudvaroló, Magyar Attila által megformált „Don Juan” mindkettejük fantáziáját megmozgatja, ám a férfi valójában azt kívánja, hogy a hölgyek kinyissák pénztárcájukat és játékszenvedélyéhez elegendő pénzt biztosítsanak neki, persze egymásról mit sem tudva. A románc hatására mindkét nő igencsak kivirul, ám a szerelmi háromszög számtalan félreértést, botrányt és zárzavart okoz, melyek a legnagyobb nyertese a néző, aki végigröhögi a szeptember 11-én 19 órától kezdődő darabot.

HBN–SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában