Helyi közélet

2014.02.26. 19:55

Kevesebb bűncselekmény a közterületeken

Debrecen - Csökkent az emberölések, a rablások és a vagyon elleni bűncselekmények száma.

Debrecen - Csökkent az emberölések, a rablások és a vagyon elleni bűncselekmények száma.Az előző évhez képest 2013-ban Hajdú-Biharban 24 százalékkal csökkent a regisztrált bűncselekmények száma, míg a nyomozások eredményességi mutatója 15 százalékos emelkedést mutat – jelentette ki évértékelő szerdai sajtótájékoztatóján dr. Gyurosovics József megyei rendőr-főkapitány.

A dandártábornok elmondta: évek óta nem történt olyan kevés emberölés (10), mint tavaly, és ami nagyon fontos, az elkövetőket minden esetben sikerült felderíteni és elfogni. Az értékelt évben Hajdú-Biharban csökkent a rablások száma (tízből nyolc elkövetőt elkapnak) és ez a tendencia a vagyon ellen bűncselekmények (így a lopások, betörések) vonatkozásában is elmondható.

A teljes cikk a naplo.hu oldalon olvasható!

HBN


Hajdú-Bihar - Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a 2013. év rendőri tevékenységét értékelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában