Helyi közélet

2013.06.28. 12:47

Munkaszüneti nap miatt nem lesz ügyfélfogadás

Debrecen - Minden hivatalos szerv zárva tart a hétfői napon.

Debrecen - Minden hivatalos szerv zárva tart a hétfői napon.

Nem lesz lehetőség a hivatalos ügyek intézésére hétfőn, ugyanis minden év július 1-je a Közszolgálati tisztviselők napja, amely a közigazgatási szerveknél munkaszüneti nap. Ennek értelmében a debreceni polgármesteri hivatal egységei, valamint a megyei kormányhivatalok által fenntartott okmányirodák, kormányablakok és a szakigazgatási szervek ügyfélszolgálatai is zárva tartanak majd.

Semmelweis-nap miatt az egészségügyben dolgozók számára július elseje szintén munkaszüneti nap, a sürgősségi ellátását azonban az ügyelet segítségével biztosítják.

Hétfőn a házi gyermekorvosi ügyelet 24 órában a Gyermekgyógyászati Klinikán zajlik (52/416-275), míg a háziorvosi ügyeletet az I. számú Belgyógyászati Klinika oldalszárnyában találják (52/404-040).

Fogászati panaszaikkal a Szent Anna utca 11. (52/416-261) alatt fordulhatnak szakemberhez reggel nyolctól délután kettőig.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában