Helyi közélet

2013.05.15. 09:50

Minden hetedik Teva-recept

A Napló vendége: Kaszás Mihály, a Teva Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója.

A Napló vendége: Kaszás Mihály, a Teva Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója.

Debrecen. "A vállalatunk büszke arra, hogy a gyógyszegyártó vállalatok közül másodikként kötött velünk stratégiai megállapodást a kormány" - jelentette a Naplónak adott interjúban Kaszás Mihály, a Teva Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója, akit a cég gazdálkodási eredményei mellett a társaság társadalmi szerepvállalásáról is kérdeztünk.

- Vállalatunk stratégiai szerepet vállal a hazai gyógyszerellátásban, ugyanakkor az általunk bonyolított export is kulcsfontosságú a magyar gazdaság szempontjából. Mi világszínvonalú gyógyszergyártási technológiát telepítettünk Magyarországra és csak Debrecenben 1.600 ember foglalkoztatunk, akiket tisztességesen megfizetünk. A kormány a megállapodásban vállalta, hogy kikéri a véleményünket például a döntés-előkészítés, vagy a szakképzési rendszer átalakítása során. A jövőben is folyamatos lesz a párbeszéd az aláíró felek között.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában