Helyi közélet

2008.09.06. 18:00

Szüret, tizenötödjére Kabán

<p>Tizenötödik alkalommal rendezték meg a Kabai Szüreti Bált a Mácsai Sándor Művelődési Házban szombaton. A szokatlan szeptemberi forróságban az érdeklődőket már reggel kilenc órától várták a programok.<DIA width="900" height="700" alt="Szüret Kabán"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Sz_ret_Kab_n/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Szüret Kabán" src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Tizenötödik alkalommal rendezték meg a Kabai Szüreti Bált a Mácsai Sándor Művelődési Házban szombaton. A szokatlan szeptemberi forróságban az érdeklődők már reggel kilenc órától megtekinthették a kézműves foglalkozásokkal egybekötött kirakodó vásárt, valamint kora délután a hangulatos és látványos, ostorcsattogtatástól hangos szüreti felvonuláson lovasfogatok és népi viseletbe öltözött lovasok parádéjában gyönyörködhettek. Délután csergető- és ügyességi versenyeken mérhették össze tudásukat a bátrabbak, valamint a Szélrózsa Néptáncegyüttes, és a Tűzrózsák műsorát tekinthették meg. A napot természetesen a hagyományos bál zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában