Helyi közélet

2008.09.21. 08:52

Kezdődik a dumás szemeszter

<p>Debrecen – Szeptember 25-én újra a Lovardában üdvözölhetjük a népszerű Stand Up Dumaszínház humoristáit, akik ezentúl minden hónapban visszatérnek megnevettetni a közönséget.</p>

Lassan két éve, hogy a Kassai úti rendezvényközpontban felbukkantak a magyar humor megújítói, akik igen rövid idő alatt a debreceni közönség kedvenceivé váltak.

Néhány előadás után már annyira megszerette a helyi publikum a fiatal, természetes, olykor-olykor spontán srácokat, hogy az előadás kezdete után 5 perccel érkezőknek már nem volt esélye ülőhelyet találni.

Dajka Zoltán, a Stand Up Dumaszínház szervezője lapunknak úgy nyilatkozott, hogy nem terveznek különösebb változást ebben a félévben, hiszen egy olyan jól bevált, a nézők által szeretett produkcióról van szó, amely ebben a formájában tudja leghitelesebben visszaadni a stand up szellemiségét, nincs szükség további díszletekre, kísérőelemekre.

A szervező tájékoztatása szerint továbbra is lehetőséget biztosítanak az egyetemi hallgatóknak kedvezményes jegyvásárlásra, arra pedig minden érdeklődőnek érdemes figyelnie, hogy a jegyek nagyon gyorsan fogynak, aki utolsó pillanatban kapcsol, annak már lehet, nem fog jutni az éppen aktuális előadásra belépő.

A félévnyitó Dumaszínházat jövő héten csütörtökön rendezik a Lovardában, az első három fellépő a pilisborosjenői Dombóvári István, a debrecen-józsai Hadházi László és a Karinthy-gyűrűs Kovács András Péter lesznek. Ott a helyünk!
– Sz. L. –

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában