Ilyen lett!

2024.05.24. 21:56

Papp László megmutatta a teljesen egyedi debreceni nosztalgiavillamost – videóval

Ezzel a járművel is utazhatnak a kicsik a vasárnapi gyereknapon. A nosztalgiavillamos összesen három kört tesz majd Debrecenben.

Haon.hu

Megmutatta Papp László, milyen lesz az Alice Csodaországban témájára kidíszített nosztalgiavillamos, amely a vasárnapi gyereknapon szállítja majd a kicsiket. A debreceni polgármester Facebook-oldalára feltöltött videóból nemcsak az derül ki, hogy saját pázsitot és felhős égboltot is kapott a jármű, hanem a villamos teljesen egyedi külsejéről is kivehetők részletek. Papp László maga is megnézte a díszítést, videójában a vezetőülésből beszél az attrakcióról.

Videó nosztalgiavillamos debrecen gyereknap papp lászló
Videón mutatta meg a gyereknapi nosztalgiavillamost Papp László
Forrás: Facebook / Papp László

Így jár a gyereknapi nosztalgiavillamos Debrecenben

Korábban már közölték, hogy a járatok 10.30-kor, 11.16-kor és 14.30-kor indulnak a Nagyállomásról, és 40 perc alatt tesznek egy kört az 1-es villamos vonalán. A járatra bármelyik megállóban fel lehet szállni, az utazás ráadásul ingyenes.

A felszálló gyermekek Alice-szal, a Fehér Hercegnővel és a Nyúllal is találkozhatnak. Emellett ezen a napon a villamosokon és a trolibuszokon a színházi dolgozók gyermekeinek hangján szól az utastájékoztató. A megállókat, a figyelemfelhívó mondatokat a fiatalok hangján hallhatják az utasok.

A színházi előadás szereplői:

  • Alice (Balázs-Bécsi Eszter),
  • a Fehér Hercegnő (Tolnai Hella)
  • és a Nyúl (Nagy Norbert).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában