Helyi közélet

2024.05.24. 15:26

Önkéntesek és orvostanhallgatók is igyekeznek szebbé tenni a gyereknapot Debrecenben

A Debreceni Egyetem Különleges Orvos-és Mentőcsoport Egyesület szervezésében izgalmas gyereknapi programokkal várják az érdeklődőket a Nagyerdei Kultúrparkban.

Haon.hu

A Debreceni Egyetem Katasztrófaorvosi és Karitatív Koordinációs Központ és a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoport szervezésében különleges gyereknapi programokkal készülnek május 25-én szombaton, 09.30 órai kezdettel – közölte portálunkkal a szervezet.

Haon, Debrecen, gyereknapi programok, gyereknap hajdú-bihar vármegye
Számtalan izgalmas gyermeknapi programmal készülnek
Forrás: Napló-achív

Mint írják, a Debreceni Egyetem, a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata, orvostanhallgatók, önkéntesek együttes összefogásával és közreműködésével május utolsó hétvégéjén a gyermekotthonokban élő gyermekeknek szeretne felejthetetlen gyermeknapot szervezni Debrecenben. 

A Debreceni Egyetem fontos küldetésének tekinti a karitatív munkákban való részvételt, illetve a segélyezési programok szervezését. Sok önkéntes, egyetemi és középiskolai hallgató bevonásával, évről évre több száz rászoruló családot segítenek az Észak-alföldi régióban.

A Nagyerdei Kultúrparkban tartalmas, élményekben gazdag programokkal készülnek a gyerekeknek. 

DEKOM Állati Gyermeknap Debrecenben

  • 09:00-9:30 érkezés
  • 09.30-10:00 regisztráció
  • 10:00-11:30 megnyitó, Lala bohóc üdvözli a vendégeket 
  • 11:30-12:00  állatkerti séta szakképzett idegenvezetővel és Lala bohóccal
  • 12:00-14:00 kutyás bemutató, ajándékcsomagok átadása, ebéd a meghívott gyerekeknek 
    A Debreceni Egyetem dolgozói, valamint a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata adományozóinak jóvoltából édességet, játékokat, tanszereket is szétosztanak majd a rászoruló gyermekek között – tudatta a szervezet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában