Helyi közélet

2008.04.28. 15:42

Megkérdeztük: Ön szerint milyen a jó strand?

<p>Debrecen - Közeleg a május 1-je a strandnyitás napja, ennek apropójából megkérdeztük az utca emberét, hogy szerinte milyen a jó strand, mit vár el a pénzéért cserébe. <dia width="900" height="700" alt="Megkérdeztük: Ön szerint milyen a jó strand? 2008.04.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Megk_rdezt_k___n_szerint_milyen_a_j__strand/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Megkérdeztük: Ön szerint milyen a jó strand? 2008.04.28." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/megkerdeztuk-korkerdes-debrecen-strand.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A jó strand szerintem mindenekelőtt tiszta, és nem túl drága. Egyébként én nem szoktam strandra járni, nem szeretem a tömeget, és azt, hogy sokan vannak egy vízben. Ráadásul sokféle betegségeket is el lehet kapni. De ha mégis megyek, akkor nekem az a fontos, hogy legyen sajtos-tejfölös lángos.
Rádi Krisztina
hallgató

Véleményem szerint olcsóbb jegyárak kellenek, de ha már kifizetem a drága belépőt, elvárom, hogy az étel, amit ott vásárolok finom legyen. Sajnos rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban. Legyenek csúszdák, ahol az unokám jól érezheti magát, és jó lenne, ha az emberek kultúráltabban viselkednének.
Somogyi Pálné
nyugdíjas

Az első, és ami a legfontosabb, hogy a strandokon legyen tisztaság és higiénia. Mivel gyermekeim vannak, ezért elvárom, hogy a gyermekmedencéket folyamatosan tisztítsák. Nem ártana, ha a biztonság is jobb volna, persze itt nem biztonsági őrökre gondolok, de valahogy védekezni kellene a tolvajok ellen.
Szántó Vince
vállalkozó

Egy jó strandon magas fák vannak, amik árnyékot adnak, és így kellemes a pihenés alattuk. Van lehetőség focizásra, röplabdázásra és csúszdázásra, és ezen túl kellemes a kiszolgálás is. A büfékben az ételek legyenek finomak és frissek, lehessen több féléből választani. Fontosak a kedvező jegyárak is.
Kacsándi Péter
tanuló

Számomra az a legfontosabb, ha strandra megyek, hogy jó legyen a biztonság, ne kelljen attól félnem, miközben a vízben vagyok, hogy ellopják az értékeimet. Egy strandtól azt várom el, hogy jól érezzem magam, sok fiatal és jó hangulat legyen, szóljon a zene. A strand számomra nem igazi lángos nélkül.
Pelei Csilla
hallgató

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában