Helyi közélet

2008.03.08. 15:54

Három súlyos sérült a debreceni menekülttáborban

<p>Debrecen – Szombaton hajnalban a debreceni menekülttáborban jelen állás szerint 9 afgán, illetve grúz menekült verekedett össze, melyben hárman súlyosan megsérültek. <li><a href="http://www.haon.hu/hirek/Hajdu-Bihar/cikk/a-debreceni-menekulttaborban-ujabb-verekedes/cn/haon-news-FCUWeb-20080308-0652362393" class="linkliste">Újabb balhé a menekülttáborban</a></li>

Egy óra körül jött a bejelentés, melyre megfelelő erővel - körülbelül tíz egyenruhás – vonult ki a rendőrség. A verekedés oka eddig ismeretlen. Öt főt állítottak elő csoportos garázdaság miatt. Forró nyomon nyomozott a rendőrség, mely azt jelenti, hogy minél gyorsabban az ügy végére járunk. Megtörténtek a kihallgatások, a tanuk és a bizonyítékok keresése. A nyomozás folytatódik – tájékoztatott Juhászné Kiss Katalin rendőr százados, a Debreceni Rendőrkapitányság hivatalvezetője.

Hírek a sérültek állapotáról 

– Éjféltájban kezdték szállítani a sérülteket a mentők a Kenézy Kórházba. Négy súlyos sérültet láttak el, ketten ambuláns ellátást kaptak, s jelenleg már nincsenek a kórházban.

Két afgán személy szúrt sérüléssel a traumatológián fekszik. Sérülésük nyolc napon túl gyógyul, de nem életveszélyes. A sajtónak nyilatkozni nem kívánnak. Vallásukra való tekintettel, olyan étkezést biztosít nekik a kórház, mely nem tartalmaz disznóhúst és disznó zsírt sem – tájékoztatott Szentgyörgyi János a kórház sajtóreferense. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában