Helyi közélet

2008.03.29. 14:54

Biztonságos közlekedés két keréken

<p>Debrecen – Motorozásra csábító időjárás volt szombaton – azoknak, akik nem rutinosak vagy egyszerűen csak szeretnék leporolni tudásukat a hosszú tél után, vezetéstechnikai tréninget szervezett a Közlekedésbiztonsági Alapítvány. <dia width="900" height="700" alt="Biztonságos közlekedés két keréken 2008.03.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Biztons_gos_k_zleked_s_k_t_ker_ken_2008_03_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Biztonságos közlekedés két keréken 2008.03.29." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/vezetes-technika.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A debreceni Cora áruház parkolójában megtartott ingyenes rendezvényen bárki részt vehetett, akinek közlekedésre alkalmas motorkerékpárja és természetesen megfelelő jogosítványa volt. A motorosok teszteket tölthettek ki, felmérve KRESZ-tudásukat; a feladatsor értékelésében rendőrök segítették őket, akik felhívták a figyelmet a hibákra.

A helyszínen szimulátor is segítette a felkészülést a szezonra. Mindemellett ismertető anyagokat kaptak, többek között az elsősegélynyújtásról – többen meg is jegyezték, hogy nem árt erre vonatkozó tudásukat felfrissíteni.

Akik nem tudtak részt venni a szombat délelőtti eseményen, de szeretnének gyakorolni a biztonságos közlekedés érdekében, még nem maradtak le semmiről: április 5-én, azaz jövő szombaton délelőtt újra lehetőség nyílik rá, ugyanott, a Cora parkolójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában