Az édesanya köszönőlevele

2024.01.18. 12:08

Szívhez szóló levelet írt a debreceni rendőröknek egy anyuka, akinek autóba szorult a kétéves kisfia

Az anyuka megköszönte a rendőröknek, hogy profin kezelték a helyzetet.

Haon.hu

Forrás: illusztráció, Facebook / Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség

Hálás anyuka mondott köszönetet a debreceni rendőröknek, mert segítettek, amikor bezárta autójába a kocsikulcsát úgy, hogy a kétéves kisfia is a járműben ült. Az édesanya levelét a vármegyei rendőr-főkapitányság Facebook-oldala közölte.

E szerint az eset január 15-én történt. Az anya sehogyan sem tudta kinyitni az ajtót, még járókelők segítségével sem. Telefonált a rendőrségnek, akik hamar odaértek, név szerint Tóth Norbert Mihály zászlós, Hőgyes Szilárd zászlós, Veres Barna főtörzszászlós és Bakk Imre főtörzszászlós érkezett a helyszínre.

Nagyon türelmesen, kedvesen beszéltek és kezelték a helyzetet, annak ellenére, hogy nagyon meg voltam ijedve, hisz nem történt velem még ilyen. Az egyik ajtót nagyon gyorsan sikerült kinyitniuk anélkül, hogy kár keletkezett volna az autóban

– részletezte az édesanya, aki hozzátette, az ajtó kinyitása után a kisfia matricát és egy kis láthatósági mellényt is kapott. 

„Nagyon hálás vagyok a gyors segítségükért, a felém és a kisfiam felé tanúsított empatikus, önzetlen és figyelmes hozzáállásukért” – zárta a sorait a nő, egy képet is csatolva a láthatósági mellénybe öltözött gyermekről.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában