ÖSszefoglaló

2023.12.12. 08:27

Tragikus tűzhöz, mérgező gázhoz és balesetekhez riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat

Több embert is kórházba kellett szállítani a balesetek során.

Haon.hu

Sápon, a Pacsirta utcában egy ötven négyzetméteres ház tizenhat négyzetméteres szobájában volt korábban tűz

Forrás: Czinege Melinda

Hétfő reggel két autó ütközött össze Tiszacsegén, a Csurgó utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Sápon egy korábbi tűz nyomait és egy középkorú férfi holttestét találták meg, hétfő reggel. A Pacsirta utcában egy ötven négyzetméteres ház tizenhat négyzetméteres szobájában volt korábban tűz. A helyszínen egy megolvadt elektromos radiátor volt. Tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség. A tűz keletkezési okát tűzvizsgálati eljárás során tárják fel.

Debrecen közelében a 47-es számú főúton egy autó lesodródott az útról, és fának csapódott. A debreceni hivatásos tűzoltók a kidőlt fát eltávolították. Az autó utasait a mentőszolgálat kórházba szállította.

Egy autó motortere égett a debreceni Ezerjó utcában hétfő délután. A debreceni hivatásos tűzoltók mellett a város önkéntes egysége is vonult, akik két vízsugárral oltották el a lángokat.

Este egy nyílt égésterű gázkazán mellett a szénmonoxid-érzékelő jelzéseket adott le a debreceni Vasvári Pál utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, melyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét, ezért a gázszolgáltató a gázkazánt ideiglenesen kizárta a rendszerből.

A rendőrök 15 személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, közülük három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg három külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 15 személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában