Tájékoztatás

2023.10.01. 10:40

Katonai járművek lepik el Hajdú-Bihar több útszakaszát

Haon.hu

Több katonai jármű lesz az utakon

Forrás: MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár

A Magyar Honvédség Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár október 2-án és 3-án tervezetten 9 és 13 óra között vezetési gyakorlatot hajt végre Hajdú-Bihar vármegyében - közölték portálunkkal vasárnap délelőtt. A katonai menetoszlopok az alábbi útvonalon közlekednek:

Hajdúhadház– 4. számú főút –354. számú út - M35 autópálya– Balmazújvárosi lehajtó – Balmazújváros, Böszörményi út - M35 autópálya, Hajdúböszörményi felhajtó - M35 autópálya – 354. számú út – 4. számú főút – Hajdúhadház

A Magyar Honvédség kéri a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvoj hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. Mint írják, arra kérik a járművezetőket, hogy a katonai menetoszlopok közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjenek. 

Hozzátették, Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy az állampolgárok nyugalmát a lehető legkisebb mértékben zavarja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában