Sziréna

2023.10.12. 08:55

Féltékenységből ütötte meg egy férfi volt barátnője új párját – még az orrcsontja is eltört

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség benyújtotta a vádiratot a férfival szemben.

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Berettyóújfalui Járási Ügyészség  az ellen a férfi ellen, aki ököllel ütötte meg volt barátnője partnerét – tudatta az ügyészség csütörtöki közlésében.

A vádirat szerint a vádlott április 6-án 18 óra körüli időben Berettyóújfaluban, az egyik nagyáruházból kivezető útszakaszon észrevette, hogy a sértett személygépkocsival arra halad és a járműben utazott az elkövető volt barátnője. Ezen feldühödve a vádlott az autó után szaladt, és azt leintette. A járműből kiszállt a sértett, azonban ekkor minden előzetes szóváltás nélkül a vádlott rátámadt, őt ököllel kétszer arcon ütötte. Ennek következtében a férfi a földre esett, és a vádlott a földön fekvő sértettbe bele is rúgott, majd elhagyta a helyszínt.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

Az ügyben a nyomozást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság folytatta le. A járási ügyészség a büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban indítványozta, hogy a járásbíróság tárgyalás lefolytatása nélkül, az iratok tartalma alapján a vádlottal szemben börtönbüntetést szabjon ki, melynek végrehajtását próbaidőre függessze fel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában