Sziréna

2023.10.02. 13:20

Bevált módszere volt a csalónak: mások lakását adta bérbe Debrecenben a férfi – videóval

Legutóbb egy fiatal párt vert át, akiktől 410 ezer forintot szerzett így.

Haon.hu

Verebes Sándort már három éve körözi a rendőrség, nagyon sok embert átvert, jelenleg is elfogatóparancs van kiadva ellene

Forrás: Tények

Már három éve kiadja mások lakását debrecenben egy csaló, akinek az a módszere, hogy egy-két éjszakára kibérel egy lakást, majd azt az interneten meghirdeti, és a gyanútlan jelentkezőktől több havi kauciót kér – tudatta a Tények közlésében.

A férfi egy előre megbeszélt időpontban kibérelt egy debreceni apartmant a tulajdonostól, majd különböző internetes felületen hosszú távra meghirdette a lakást. Kedvező áron hirdette az albérletet, minden információt megszerzett az ingatlanról. Legutóbb egy fiatal párt vert át, akiktől 410 ezer forintot szerzett így a csaló.

A Tényeknek elmondták, semmit nem sejtettek, mivel a férfi saját személyes dokumentimait és papírjait használta, így nem gyanakodtak. A férfi körbevezette a párt a lakásban, amit rendben találtak, és meg is kötötték a szerződést, majd a csaló a kaució megfizetését is kicsalta a párból.

A fiatal pár egy éjszakát töltött az apartmanban, ugyanis másnap, mikor a valódi tulajdonos takarítani indult, ő is megdöbbent a pár láttán. Hívták a rendőrséget, de a csaló ekkor már messze járt. Verebes Sándort már három éve körözi a rendőrség, nagyon sok embert átvert, jelenleg is elfogatóparancs van kiadva ellene.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában