Sziréna

2023.06.13. 08:17

Trafó és erkély lángolt, faágak szakadtak megyeszerte

Dolgos vasárnapon vannak túl a hajdú-bihari tűzoltók (illusztráció)

Forrás: Napló-archív

Egy megdőlt fa veszélyeztette a közúti forgalmat hétfő hajnalban Hajdúszoboszló közelében, a 3406-os út mellett egy árokban. A város hivatásos tűzoltói láncfűrész segítségével eltávolították a fát.

Faágak szakadtak le vasárnap délelőtt Debrecen több utcájában is. A Füredi úton egy épület tetejére borult fát kellett eltávolítania a vármegyeszékhely tűzoltóinak. A Derék utcában egy tizenöt méteres fa hasadt le, de a Sinay Miklós utcában is szükség volt beavatkozásra. A tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el a sérült növényeket.

Lehasadt egy faág vasárnap délelőtt Balmazújvároson, a Gábor Áron utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel, emelőkosaras jármű segítségével avatkoztak be.

Száraz ágak törtek el egy intézmény udvarán található fáról tegnap a déli órákban Berettyóújfaluban, a Rákóczi utcában. A városi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel, kihúzós létrán keresztül távolították el az ágakat.

Használati tárgyak égtek egy társasház ötödik emeleti lakásának erkélyén tegnap délután Debrecenben, a Kandia utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vödör vízzel eloltották a tüzet.

Trafó lángolt tegnap este Hajdúszoboszlón, a Gorkij utcában. A helyi hivatásos tűzoltók porral oltó segítségével megfékezték a lángokat – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vármegyei szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában