Összefoglaló

2023.03.25. 08:32

Hatalmas tűz tombolt egy fülöpi sorházban

Az egyik lakót kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

A debreceni Laktanya utcai lakástűz helyszíne

Forrás: Napló-archív

Lángra kapott egy kuka péntek reggel Debrecenben, a Nyugati utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Egy ráfutásos balesetnél avatkoztak be a tűzoltók pénteken a debreceni Hétvezér utcában. A balesetben érintett két járművet hidraulikus ajtófeszítő segítségével választották szét.

A szabadtéri tüzek is megdolgoztatták tegnap a tűzoltókat vármegyénkben. Először Hajdúhadházra, az Árpád utcába riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat, akik egy vízsugárral oltották el a nádastüzet. Hajdúszováton, a Szabadság utcában ötszáz négyzetméteren égett a nádas és az avar. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Bárándon, az Árpád utca végében is nádastűz tombolt. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Nádastűz Bárándon
Nádastűz Bárándon
Forrás: olvasói fotó

Tűz keletkezett egy házban Derecskén, a Nyárfa utcában pénteken. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral oltották el. A mentőszolgálat a ház lakóját kórházba szállította.

Összeütközött két autó Debrecenben, a Faraktár utcában péntek délután. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták és áramtalanították.

Lakástűzhöz riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat péntek délután a Laktanya utcába. Egy négyszintes társasház földszinti lakásában két szoba is égett. A tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A mentőszolgálat két embert szállított kórházba a füst miatt. A tűz okát a katasztrófavédelem vizsgálja.

Szemét égett Körösszakálon, a Hunyadi utcában. A tüzet a komádi önkormányzati tűzoltók oltottak el.

Tűz keletkezett péntek este egy sorházhoz épített kazánban Fülöpön, a Bánháza úton. A nyíradonyi, a nyírbátori és a debreceni hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották a lángokat. A vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította a beavatkozást. A mentőszolgálat a ház egyik lakóját kórházba szállította. A család többi tagja ideiglenesen rokonokhoz költözött – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vármegyei szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában