Ketten is lebuktak

2023.01.10. 12:40

Egy 15 milliós autót és egy körözött férfit fogtak Ártándnál

Két személyt is előállítottak egy nap alatt a biharkeresztesi rendőrök.

Forrás: police.hu

Ártándnál akart belépni az országba egy moldáv állampolgár január 9-én dél körül. A biharkeresztesi rendőrök ellenőrizték az okmányait, amely során kiderült, hogy vele szemben a moldáv hatóságok elfogatóparancsot adtak ki kerítés bűncselekmény miatt. Az egyenruhások a 47 éves férfit előállították, majd átadták a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársainak – olvasható a police.hu-n.

Forrás: police.hu

Mint írják, még aznap este jelentkezett kilépésre személygépkocsival egy 54 éves román állampolgár a határátkelőhelyen. A biharkeresztesi rendőrök ellenőrizték a sofőr és a jármű adatait, amely során megállapították, hogy az autót az angol hatóságok körözik. A nagyértékű személyautón elhelyezett rendszámtábla nem egyezett meg a forgalmi engedélyben szereplővel. A férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították, a több mint 15 millió forint értékű, 2017-es évjáratú járművet pedig lefoglalták. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában