Sziréna

2022.09.13. 10:23

Seicentós rablási kísérlet: a debreceni rendőrök lezárták a nyomozást

A két támadó beismerő vallomást tett.

Forrás: Napló-archív

Jelenős értékre, fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a rendőrség azok ellen a férfiak ellen, akik idén januárban ki akartak rabolni egy debreceni ékszerüzletet. Mint arról korábban hírt adtunk, január 27-én két férfi rontott be a Hatvan utcai boltba, egyikőjük fegyvert szegezett az eladóra, majd mindketten ütni-verni kezdték őt.

A sértett és támadói között dulakodás alakult ki, majd a gyanúsítottak üres kézzel, a fegyverüket is hátrahagyva elmenekültek.

A rendőrök összehangolt és gyors reagálásának köszönhetően percekkel a bejelentést követően elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit.

Forrás: Napló-archív

A 46 éves férfit és 37 éves öccsét gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság január 29-én elrendelt. Mindketten beismerő vallomást tettek.

A rendőrök a nyomozást lezárták, az ügy iratait a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek – írta kedden a police.hu.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában