Videóval

2022.02.06. 12:43

„Itt verd be a balost, és engedjük el!” – Így még biztosan nem láttad a seicentós hajszát!

Nagyot megy a neten Haintz Olivérék új videója.

Forrás: Facebook / SzkiTon Productions

Egy ideig még valószínűleg minden debreceni úgy fog megfordulni egy mellette elhúzó sárga Fiat Seicento után, mintha egy méregdrága sportautót látott volna. Nincs ebben semmi meglepő, a múlt heti hajszát többen, több szögből is felvették, így a helyiek fejébe okkal éghetett bele a Csapó utcai kanyarívről lesodródó, majd a Csillag utcán egy hangos csattanással megállapodó jármű. Ami a menekülőautók képzeletbeli hierarchiájában eléggé hátul kullog, a Hatvan utcai ékszerbolt kirablásával meggyanúsított szerb testvérpárnak viszont valamiért mégis megfelelt.

 

A sztori és a felvételek természetesen azonnal körbejárták a magyar internetet, egy csomó mémet és egyéb kreatív utózöngét szülve. A balhé a népszerű humoristát, Haintz Olivért is megtalálta, hiszen neki pont egy sárga Seicentója van; a Szkiton Productions tagjának számtalan üzenetet és kérdést címeztek emiatt. Mint azt a Hajdú-bihari Naplónak korábban elmondta, viccnek fogta fel a dolgot, jót nevetett rajta, viszont ő maga sem gondolta volna, hogy ilyen reakciókat kap majd.

 

Haintz Olivér és csapata, a Szkiton nemrég úgy döntött, a maguk módján dolgozza fel a sztorit, és egy rövidke, de annál viccesebb videóban mutatták meg, hogy is történt a hajsza az ő szemszögükből.

 

A videó egyébként hasít a Facebookon, eddig 22 ezer reakciót gyűjtöttek össze vele.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában