Összefoglaló

2022.04.23. 09:42

Lángoló autóroncs miatt riasztották a tűzoltókat Hajdúhadházra

Létavértesen egy gáztűzhely gyulladt ki, több helyen az avar égett. Ügyeleti hírek péntekről.

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Péntek délelőtt egy akácfa törzse izzott és füstölt Balmazújvároson, a Rózsa közben. Az esethez a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a kisebb tüzet, tudatta ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Egy családi ház udvarán égett autóroncs Hajdúhadházon, az Akácfa utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat egy vízsugárral.

Negyven méter hosszan lángolt a száraz avar és gaz Ebes külterületén péntek délben. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a tüzet.

A csatornapart égett ötven méter hosszan Tetétlenen,  a Csukás tanyánál. Ide a püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltók vonultak, akik eloltották a tüzet.

Balmazújváros külterületén avar és nádas égett, emiatt riasztották a helyi önkormányzati tűzoltókat pénteken kora este. Az egység egy vízsugárral oltotta el a lángokat.

Egy családi ház nyári konyhájában gyulladt meg a gáztűzhely Létavértesen, a Debreceni utcában. A tűzesethez a létavértesi önkormányzati tűzoltók és a debreceni hivatásos egységek vonultak, aki kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Három körözött rendőrkézen

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött, olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában