Feszültséglevezetésnek durva

2021.03.03. 10:43

Nem értette a férfi, miért törték be dühösen az autója ablakát

Az ügyben egy 29 éves férfit állítottak elő, aki a gyanú szerint a piros lámpánál kiszállt az autójából, majd bezúzta a másik jármű ablaküvegét.

Fotó: police.hu

Közlekedési konfliktus kapcsán tett feljelentést egy férfi a rendőrségen február elején. A rendőrség közlése szerint az eset Debrecen külterületén, a 471-es főúton történt. A sértett elmondása alapján a helyszínen az övé mellett megállt egy másik autó, amelynek sofőrje kiszállt, majd ököllel beütötte a feljelentő járművének ablakát. A sértett nem emlékezett olyan közlekedési szituációra, ami indokolta volna az ismeretlen haragját.

Fotó: police.hu

A debreceni rendőrök az ügy felderítésébe kezdtek, adatot gyűjtöttek és próbálták a kapott személyleírás, valamint az autó típusa alapján azonosítani a feltételezett elkövetőt. Munkájuk hamar eredményre is vezetett, március 1-jén már a rendőrkapitányságon hallgatták ki gyanúsítottként a 29 éves miskei lakost, aki beismerő vallomást tett. Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában