Ügyeleti hírek

2019.07.18. 10:14

Vasúti talpfa lángolt, konyha füstölt Hajdú-Biharban

Vasúti talpfák égtek tegnap délelőtt Debrecenben, a Déli soron. Zsákán és Nádudvaron szabadtéri tűzhöz vonultak az egységek. A cívisvárosi Szegfű utcában pedig füst áramlott ki egy társasházi lakásból.

Fotó: Illusztráció, Pixabay

Körülbelül kétszáz darab vasúti talpfa kapott lángra tegnap délelőtt Debrecenben, a Déli soron. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik két vízsugárral oltottak el a tüzet – olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Gaz és avar égett egy kisebb területen Zsákán, a Wesselényi Miklós utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Füst áramlott ki tegnap délután egy debreceni, Szegfű utcai négyemeletes sorház földszinti lakásából: leégett a tűzhelyen felejtett étel a konyhában. A helyi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, majd átszellőztették a lakást.

Három hektáron égett a nádas Nádudvaron, a Kocsordosi utcában. A püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal szüntették meg a tüzet – olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint a megyében a rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 12 személyt fogott el, akik közül 9 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 26 személyt állítottak elő, köztük 16 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 3 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában