Gazdaság

2024.01.17. 19:12

Juttatások, kedvezményes autó és képzési központ – ezek várják a debreceni BMW-gyár leendő dolgozóit

Haon.hu

A poszt szerint néhány napja átadták az első ilyen kocsit egyik munkatársuknak, ami mindenki számára emlékezetes pillanat volt

Forrás: BMW Group

A BMW Group Gyár Debrecen munkavállalóinak 2024-től nyílik először lehetőségük kedvezményes céges autóbérlésre – írja a társaság posztja nyomán a Világgazdaság. Kiemelték, a cég 140 új munkatársát először egy négycsillagos hotelbe, majd az üzem csúcstechnológiás, mintegy hétezer négyzetméter területű képzési központjába vitték. A leendő kollégák teljesítménybónuszt, cafeteriát, SZÉP-kártyát és munkába járási támogatást kapnak, miközben igénybe vehetik az üzem fizikoterápiával és belgyógyászattal rendelkező egészségközpontját is.

A poszt szerint néhány napja átadták az első ilyen kocsit egyik munkatársuknak, ami mindenki számára emlékezetes pillanat volt.

A hajdúsági cég másik posztjában a beavatásról számol be: „140 új munkatársunknak először a négycsillagos Mercure Hotel Debrecen termeiben meséltünk vállalatunkról és a debreceni tervekről, majd a gyár vadonatúj képzési központja felé vettük az irányt, ahol nemcsak egy iX modellel ismerkedhettek meg, de portréfotók is készültek róluk.”

Csúcstechnológiás komplexumban készítik fel a dolgozókat

„A kötelező alaptréningek, nyelvi és soft skill képzések mellett tucatnyi szakmai felkészítőkurzust tartunk itt: hetente vannak robotikaworkshopok és PLC-tréningek, míg nagyfeszültség-biztonsági kurzusokat havonta szervezünk szimulációs gyakorlatokkal” – tudatta szintén bejegyzésben a BMW Group Debrecen.

Tavaly novemberben állt munkába az ezredik BMW-dolgozó Debrecenben, a teljes létszámot – 1500 főt – ez év végéig szeretnék elérni a vezetők, hogy az első próbagyártás gond nélkül el tudjon indulni szeptemberben.

Az első igazi iFactory-alapú üzem

Mint írják, a debreceni lesz az első igazi iFactory-alapú üzem a német prémiummárka életében, így egyben a legmodernebb is. Jövőre itt debütál és gördül le a gyártósorról a tisztán elektromos meghajtású Neue Klasse első modellje is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában