Átalakul a MyBox

2023.11.08. 15:24

Ennek sok debreceni fog örülni: ismert boltlánc tart a déli városrészbe!

Még az idén megnyithat az új üzlet.

BDR Média

Átalakul a MyBox Bevásárlóközpont Debrecenben

Forrás: Cívishír

A Lidl mellett más, ismert márkákkal bővül a Mikepércsi úti MyBox bevásárlóközpont, amely idén tulajdonosváltáson esett át.

A déli városrészben található „boltudvar” 15 évvel ezelőtt nyílt meg. Az akkori híradások szerint egy osztrák ingatlanfejlesztő csoport hozta létre 7500 négyzetméteren 2,5 milliárd forintból. Félreértések elkerülése végett, a német tulajdonú ALDI nem tartozott a beruházáshoz, miként most sincs köze a MyBoxhoz, mindössze szomszédságról van szó.

Még az idén új szupermarket nyílhat

A Mybox idén márciusban új kézbe került, az az Indotek Csoport vásárolta meg, amelyik korábban a Debrecen Plazát is megszerezte, valamint jelentős ingatlanfejlesztés előtt állnak a Piac utcán. Magyar-amerikai cégről van szó, amelynek alapító-vezérigazgatója, egyben többségi tulajdonosa Jellinek Dániel, aki a Forbes szerint a 7. leggazdagabb magyar 200 milliárd forintot meghaladó vagyonnal.

A Cívishír kérdésére az Indotek az adásvétel tényét megerősítette, de a vételárról még nagyságrendileg sem kívántak nyilatkozni üzleti titokra hivatkozva. Elmondták viszont, hogy a bevásárlóparkot ők fogják üzemeltetni.

Szintén publikus, hogy a terveik szerint a Lidl még idén megnyithatja új üzletét náluk.

A többi boltra, bérlőre vonatkozóan azonban a tárgyalások jelen szakaszában konkrétumokat még nem árulhattak el.

– Az elmúlt közel fél évben azon dolgoztunk, hogy a bevásárlópark kihasználtságát tovább javítsuk. Azt megerősítjük, hogy a vásárlók színvonalas kiszolgálása érdekében számos ismert, kedvelt brand csatlakozik majd a MyBox üzleteihez. Azonban a tárgyalások jelenlegi szakaszában konkrét cégeket még nem áll módunkban megemlíteni – közölték a Cívishírrel.

A MyBox területén jelenleg is működnek boltok, ugyanakkor több ponton a jelzett megújuláshoz kötődő kivitelezési munkák zajlanak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában