Közbeszerzés

2023.10.07. 13:39

Épülhet a hajdúbagosi termelői piac

Haon.hu

Épülhet a helyi termékek értékesítését szolgáló piac Hajdúbagoson az önkormányzat beruházásában; egy nagykátai cég nyerte a kivitelezésre indult közbeszerzést nettó 106 millió 850 forintos ajánlatával – derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

A létesítmény helye a Nagy utca 114. szám. „A tervezett épület acél keretszerkezettel készül tégla kitöltő falazattal, cserepeslemez fedéssel. A csarnoktérhez csatlakozó alacsonyabb épületszárnyak hagyományos szerkezetekből, tégla falazattal, fa gerendás födémmel, cserepeslemez fedéssel készülnek. A bejárati rész, a múltbeli tűzoltótorony hangulatát idéző épületrész két szintes, földszinten a csarnok előtere, emeleti szinten nyitott terasz szintén hagyományos falazott szerkezetű. A helyiségek megvilágítását természetes fénnyel biztosítják. A csarnok funkciójából kiindulva nem igényel fűtést, a szociális blokk és a büféblokk fűtését gáztüzelésű kazánnal, radiátor hőleadókkal oldják meg. 

Az épület egy 12x28 méter belméretű csarnoktérből, valamint ennek északi toldalékában közös előtérből megközelíthető külön férfi, külön női szociális blokkból áll, egy akadálymentes WC, valamint egy gépészeti helyiség is helyet kapott. A déli toldalékban egy büfé, valamint ennek kiszolgáló helyiségei tervezettek. A csarnok előtéri részén egy két szintes toronyszerű toldalék tervezett, az emeleti nyitott terasz belső lépcsőn közelíthető meg

– áll a részletes leírásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában