Közbeszerzés

2023.02.08. 15:17

Bővítik a nádudvari ravatalozót

Kicsinosítják és helyenként újraszigetelik a létesítményt.

Előtér készül a ravatalozóhoz (a kép illusztráció!)

Forrás: MW-Archív

Egy helyi cég végzi majd 31 millió 686 ezer forintért a nádudvari ravatalozó bővítését és felújítását a február 7-ei Közbeszerzési Értesítő szerint. Az önkormányzat beruházásában a meglévő ravatalozó épület bővítését és felújítását valósítják meg. Az épület elé szabadon álló, mintegy 60 négyzetméter alapterületű, földszintes, acél tartószerkezetű, magastetős kialakítású, fedett-nyitott előtér kialakítását tervezik.

Az épületvillamossági munkák során a meglévő főelosztót kell kibővíteni. A különböző helyiségekben a rendeltetés által megszabott igényeknek, illetve a berendezés energiaigényének megfelelő csatlakozást építenek ki. Az épület fűtésére elektromos fali hősugárzókat telepítenek. A meglévő épület lapostetős vízszigeteléses tetőfedését teljes mértékben felújítják a beázások miatt. A belső oldalfalon és mennyezeten a sérült laza, valamint a beázások helyén a leázott vakolatot foltokban újravakolják. A teljes épület belsejében a vakolatjavítások és nyílászárócserék után a vakolt felületeket újrafestik.

A teljes épület külső kontúrjában műanyag kültéri nyílászárókat helyeznek el, az épület belsejében a terv szerinti helyeken fa beltéri nyílászárókat építenek be, részben tüzépeken kapható, részben egyedileg kialakított kivitelben. Az épülettől a csapadékvizet elvezetik. A homlokzaton a sérült laza, valamint a bádogozási falszegélyeknél és eresznél leázott vakolatot foltokban leverik és újravakolják. A munka során a homlokzati téglaszerkezetek védelméről gondoskodnak. Jelenleg akadálymentes rámpa nincs, azt térburkolattal a belső saját használatú útról terv szerinti helyen kialakítják.

A munkára hárman pályáztak, a nyertessel 2023. február 2-án kötöttek szerződést.

HBN

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában