Ingatlanajánló

2021.08.07. 09:00

Mediterrán jellegű luxusotthon és üzlethelyiség egyben!

Összetett és persze szemet gyönyörködtető ajánlatra kaptuk fel a fejünket az ingatlanbazar.hu megyei kínálatában. A helyszín Debrecen, a részletek és a gusztusos fotók láttán pedig nincs más hátra, mint az alapos nézelődés!

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Debrecen belvárosában eladó luxus állapotú családi ház mediterrán jelleggel, magas műszaki tartalommal. Széchenyi kert közeli csendes, átmenőforgalomtól mentes utcában található két generáció részére kialakítható családi ház, tágas amerikai konyhás galériás nappalival. 9 tágas hálószobával, 3 fürdőszobával. Téglából épült szigetelt cseréptetős családi ház újszerű állapotban, fa hőszigetelt nyílászárókkal. Napkollektorral, fűthető vízforgatós udvari medencével, parkosított udvarán található még udvari tároló, mosdóval, zuhanyzóval.

A családi házhoz tartozik 2 üzlethelyiség, amelyet hosszú távra bérlők bérelnek. Ideális választás nagyobb családoknak, akik szeretik a belváros közelségét, és szeretnének egy modern, magas műszaki tartalommal rendelkező otthont. Remek lehetőség befektetésnek, szálláshelynek, Webáruháznak, irodaháznak, egészségügyi intézménynek. Azonnal birtokba vehető. Irányár: 159 M Ft”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában