elismerés

2020.10.26. 17:33

Magyar Arany Érdemkereszttel díjazták a Kurucz Cégcsoportot

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Magyarország köztársasági elnöke a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta a hazai mezőgazdaság és élelmiszeripar fejlesztése érdekében „a termőföldtől az asztalig” elv jegyében végzett tevékenység elismeréseként a Kurucz Cégcsoport képviselőjének, Kurucz Ferenc mezőgazdasági vállalkozónak – tudatta a cégcsoport közleményben.

Kurucz Ferenc részére a kitüntetést Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja, október 23-a alkalmából rendezett ünnepségen adta át.

Közleményükben rámutatnak: a vállalkozás az ún. rövid ellátási lánc elvén alapuló értékesítést valósít meg, mely lehetővé teszi a termelő és fogyasztó közötti szoros földrajzi kapcsolatra épülő értékesítést. A cégcsoport termékei saját tenyésztésű és termesztésű, kiváló alapanyagokból készülnek, azok mindig frissen, ízekben gazdagon, károsanyagmentesen jutnak el a fogyasztókhoz. A vásárlók ma már tudatosan keresik azokat a termékeket, melyek származása ismert, eredete, életútja nyomon követhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában