Folytatódik a kutatás

2020.05.05. 17:47

Elindult a vállalkozói felmérés második köre

A héten útjára indult az újabb kérdőív, amely arra vár, hogy a debreceni vállalkozók kitöltsék.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A debreceni önkormányzat eddig is kiemelt feladatának tekintette a város gazdaságának fejlesztését, a helyi cégek véleményének összegyűjtését és ezekre alapozott jelentések elkészítését, esetlegesen gazdaságpolitikai beavatkozások megalapozását. Annak érdekében, hogy mindezeket a jelenlegi kritikus helyzetben is meg tudja tenni, egy, a város gazdaságára vonatkozó, reprezentatív felmérés elvégzése mellett döntött, melynek első körét a város gazdaságfejlesztéssel foglalkozó cége, az EDC Debrecen hajtotta végre. Az adatfelvétel március 23. és 30. között történt, eredményeiről ebben az írásunkban számoltunk be. Annak érdekében, hogy naprakész információkra és reprezentatív statisztikákra alapozott javaslatokat lehessen a döntéshozók elé terjeszteni, a felmérés bizonyos időközönként megismétlésre kerül. Ennek megfelelően a héten útjára indult az újabb kérdőív, mely a debreceni vállalkozók kitöltésére vár, hogy a szakértők reális képet kaphassanak a vezetők által érzékelt problémákról – tudtuk meg az EDC Debrecen Város és Gazdaságfejlesztési Központ közleményéből.

Az EDC munkatársai arra kérik a debreceni vállalkozókat, hogy minél nagyobb számban töltsék ki az újabb online kérdőívet, és amennyiben lehetőségük van rá, osszák meg minél szélesebb vállalkozói körben annak elérhetőségét.

A kérdőív ezen a linken érhető el.

A felmérés lebonyolítását ezúttal is a debreceni székhelyű Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft. végzi. Fontos, hogy a kérdőív kitöltése önkéntes és anonim, és csupán néhány percet igényel. Az EDC Debrecen cégnév vagy bármilyen egyéb, a beazonosítást szolgáló információ nélkül, csak statisztikailag összesített adatokat kap a válaszokról, így biztosítva a válaszadók anonimitását.

Az önkormányzat április 28-i bejelentésében tájékoztatott, hogy az EDC Debrecent bízta meg a helyi vállalkozások folyamatos tájékoztatásával és támogatásával. A vállalkozások a [email protected] e-mail címen, az edc.debrecen.hu, illetve a business.debrecen.hu honlapon keresztül léphetnek kapcsolatba az EDC-vel, és munkatársaik egy munkanapon belül megkeresik a vállalkozást a megadott elérhetőségen.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában