Tündérszépek

2024.03.22. 09:53

Öt érv, hogy miért jelentkezz a Tündérszépek szépségversenyre!

Még mindig tart a jelentkezés az idei Tündérszépek versenyre, bár a határidő lassan lejár, mint a havi buszbérlet vagy egy régebben vásárolt féltartós tej. Ha eddig még csak gondolkoztál azon, hogy indulj-e, íme itt van néhány érv, hogy miért ne várj tovább, hanem nevezz be még ma!

Haon.hu

Még te is jelentkezhetsz!

Forrás:  MW-archív

1. Életre szóló élmények

Egy szépségverseny minden állomása eltér attól, amit az ember lányának (a fiának meg pláne!) a napi rutinja tartalmaz. Kipróbálhatod a rivaldafényt, amikor részt veszel egy profi fotózáson díjnyertes fotósunkkal, vagy átélheted milyen érzés, amikor királynővé koronáznak. Gondolkozz hosszútávra és tedd fel magadnak a kérdést: miről fogsz majd mesélni az unokáknak? Hogy megnézted a hetvenötödik sorozatot vagy hogy voltál szépségkirálynő-jelölt?

2. Közösségek és kapcsolatok építése

Amikor elindul a szavazás, együtt szurkolhat veled az egész család, az összes barátod, a szomszédok, a csajok jógáról, a fiúk a klubból, az új fotókkal pedig a közösségi médiában a követőid számát egy TikTok videónyi idő alatt óriásira turbózhatod. Ráadásul a rendezvények közben kapcsolatokat építhetsz a többi indulóval, szervezőkkel és szponzorokkal, ami később hosszú távú előnyöket hozhat az üzleti és a személyes életedben egyaránt.

Szabó Orsi Tündérszépeként kezdte, tavaly a Miss World Hungary-n ért el helyezést
Szabó Orsi Tündérszépeként kezdte, tavaly a Miss World Hungary-n ért el helyezést 
Forrás:  Napló-archív

 

3. Belőled csak egy van

A Tündérszépek 2024 lehetőséget ad arra, hogy kiemelkedj a tömegből és megmutasd a világnak a saját egyedi szépségedet, stílusodat és személyiségedet. Ez egy kiváló platform lehet arra, hogy inspirálj másokat és pozitív változást hozz a világba.

4. Győztes vagy

Kezedbe venni az irányítást, beküldeni a jelentkezést, és magabiztosan a kamera állni mind-mind nehéz feladat, amihez nem kevés bátorság, merészség és lobogó tűz szükségeltetik. Ha azonban sikerül mindezt összegyűjteni, mint egy jobbfajta matricás album minden darabját, akkor biztos lehetsz benne, hogy a részvétel már önmagában óriási győzelem lesz.

5. Mi baj lehet?

A végén még megnyered?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában