Atlétikai vb

2023.08.03. 08:54

Reggelente mindig Debrecenben fut Lukács Laci, bárki csatlakozhat hozzá– videóval

A Tankcsapda frontembere az atlétikai vébé kapcsán beszélt a sporthoz fűződő viszonyáról.

Haon.hu

Lukács Laci évek óta rendszeresen fut

Forrás: Budapest 2023 Nzrt.

Ami engem illet, én a futás mellett döntöttem, pontosabban ez talált meg engem ezelőtt 15-16 éve, és azóta rendszeresen szoktam futni. Természetesen a hobbifutók között is a hobbisták kategóriáját erősítem, vagyis csak a saját örömömért szoktam futni, nem versenyzek a szónak ebben az értelmében. Nem akarok senkit legyőzni, maximum az órát, ami a kezemen van, és ketyeg

– nyilatkozta a közelgő budapesti atlétikai világbajnokság kapcsán Lukács Laci. A Tankcsapda énekese, mint azt az Origo írta, azt is elárulta, hogyan szokott edzeni, mivel általában nehéz egyedül rávennie magát az embernek a sportolásra.

Debrecen szélén, a pallagi erdőben szoktunk reggelente futni. Hogyha valaki szeretne hozzánk csatlakozni, akkor ott nyugodtan megteheti… hozzáteszem, szoktak is időnként. Általában nem egyedül futok, ketten-hárman szoktunk, attól függően, hogy kinek mennyi ideje, energiája van. Ez nagyságrendileg naponta 10 kilométer – osztotta meg Lukács Laci, aki, ha ideje és energiám engedi, akkor legalább egy vagy fél napra kilátogat majd a világbajnokságra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában