Virágos kirakatok

2023.03.24. 09:18

Gyönyörű díszeket láthatsz, ha nyitott szemmel jársz a debreceni belvárosban

Forrás: Cívis Ház Zrt.

Belvárosi kirakatok szépültek meg a Cívis Ház Zrt. jóvoltából Debrecenben, tudatta portálunkkal a társaság.

Mint írták, a márciusi időjárás még igen szeszélyes, de az általuk kezelt kirakatokban már megindult a tavaszi zsongás: tulipánok, gyöngyvirágok és üde színű dekorációk jelentek meg a vitrinek mögött.

Virágos kirakat Debrecen
Forrás: Cívis Ház Zrt.

A belvárosi kikelet hírnökeit összesen hét kiadó üzlethelyiségében láthatjuk, a Piac és a Széchenyi utcán sétálva. A kompozíciók ügyesen kombinálják a tavaszi trendszíneket, a zöld, a sárga és a piros árnyalatait.

Munkatársaimmal hiszünk abban, hogy a nyugodtabb, téli időszakot követően hamarosan igazi nyüzsgés, tavaszi zsongás lesz a belvárosban! Ennek szellemében készültek el ezek a szemet gyönyörködtető kompozíciók

- hangsúlyozta Erdei Edit.

Virágos kirakat Debrecen
Forrás: Cívis Ház Zrt.

A Cívis Ház Zrt. vezérigazgatója azt is elmondta, hogy ebben az évben tovább bővítik a kulturális intézményekkel az együttműködést. Hozzátette: bízik abban, hogy ennek köszönhetően még több esemény, program lesz a belvárosban, amely növeli a forgalmat a belvárosi üzletekben, vendéglátóhelyeken.

Virágos kirakat Debrecen
Forrás: Cívis Ház Zrt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában