<3

2023.02.23. 10:09

„Vannak még jó szándékú, kedves emberek” – a te napod is jobb lesz ettől a debreceni sztoritól

Fiatal pár segített logisztikai problémán az egyik helyi áruháznál.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Szívmelengető történet jelent meg nem olyan rég a Debrecenben Hallottam Facebook-csoportban egy nem mindennapi jótettről, amelyre valószínűleg még nagyon sokáig emlékezni fog a poszt szerzője. A sztori felvezetése nagyon röviden annyi, hogy a sorok írójának sehogyan sem sikerült a kocsijába szuszakolnia egy Debrecenben frissen vásárolt háztartási gépet, a sikertelen kísérletet pedig egy fiatal pár is látta, és azonnal besegített. De álljon itt inkább a teljes történet, amely nagyon jól visszaadja, hogy igenis léteznek még hétköznapi csodák, és bizony olyan helyen is megtörténhetnek, mint mondjuk egy nagyáruház melletti parkoló.

„Üdvözlök mindenkit. Szeretnék 1 jó tapasztalatot meg osztani mindenkivel. A mai nap délelőtt az egyik debreceni nagy áruházban,háztartási gépet vásároltunk. Gondoltuk hogy az autónk utasterében haza visszük. Hát ez nem sikerűlt. 2 centin múlt. Ezt a mutatványunkat látta egy kedves fiatal pár. A fiatal ember meg kérdezte hogy segíthet-e. Mivel a mi autónkba esélytelen volt a háztartasi gép berakása, fel ajánlotta hogy az ő autójukba befér és haza viszik nekünk (kombi autóval voltak). Férjemmel berakták az ő autójukba a nagy gépet,én a fiatal asszonnyal elől a mi autónkkal, utánunk a férjem és a fiatal ember jött. El hozták nekünk a gépet. A fiatal asszony nevére emlékszem Anikónak hívják. Sajnos a fiatal ember nevét nem tudom. A segítségért nem fogadtak el semmit. Ha itt olvassák ezt a belyegyzést,szeretnénk még egyszer meg köszönni nekik az önzetlen segítséget. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN. Vannak még jószándékú rendes emberek.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában