Jótékonyság

2022.12.13. 19:11

Százötvenen futottak esőben, ronda pulcsiban Debrecenben

Volt, aki kutyával, más babakocsival teljesítette a távot.

Forrás: Napló-archív

A hétvégén Debrecenre zúduló egyhavi adag eső ellenére is megtartották a Bakancslista Magyarország által megálmodott jótékonysági futást a belvárosban. A Metál-Sheet Kft. támogatásával létrejövő futáson ingyenesen lehetett részt venni, de két kitételnek kellett megfelelnie sportolóknak: a ronda pulcsi viselése jelentette az egyenmezt, továbbá olyan ajándékkal kellett készülni, melynek örülne egy gyermek ezen a karácsonyon. A nehéz sorsú családok számára érkezett felajánlásokat a DMJV Család- és Gyermekjóléti Központja juttatja el a Debrecen vonzáskörzetében elő gyermekekhez.

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. közlése szerint az 5,2 kilométeres távot volt, aki kiskutyával, volt, aki babakocsival teljesítette, továbbá a helyi kulturális intézmények és cégek munkatársai, a helyi sportélet kiválóságai közül is többen felsorakoztak a rajtvonal mögé. Mészáros Réka, a Debreceni Adventért felelős Főnix Rendezvényszervező Kft. ügyvezetője mellett Becsky András a Sportcentrum ügyvezetője és Kocsik-Marossy Virág, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója is futott az összefogás jegyében, a jó ügy érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában