Aukció

2022.04.18. 10:01

Állatok megsegítésére ajánlotta fel mezét a DEAC jégkorongozója

Vokla Rolandhoz közel állnak az állatok, lassan négy éve van egy spicc fajtájú kutyája, akit nagyon szeret.

Forrás: Vokla Roland-archív

A Debreceni Egyetem 26 esztendős jégkorongozója, Vokla Roland egy saját dedikált mezt ajánlott fel az Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány nonprofit szervezet számára. Azzal a céllal tette ezt, hogy az alapítvány bocsássa jótékonysági árverésre, és a befolyt összegből támogassák a kedvezményezettjeiket. 

Szívesen segít 

A felajánlással kapcsolatosan Vokla Roland nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak. – Már hosszabb ideje követem a Facebook-oldalát az Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítványának, és láttam, hogy korábban több jégkorongozó is hasonló módon támogatta a munkásságukat. Majd néhány hete felkeresett a társaság egyik tagja, Horváth Péter, hogy esetleg egy saját mezt fel tudnék-e ajánlani, mert állatmenhelyet szeretnének támogatni a befolyt összegből. Természetesen igent mondtam a kezdeményezésre, mert az állatok régóta közel állnak a szívemhez – fogalmazott a Debreceni Egyetem jégkorongozója, majd zárásként hozzátette, hogy lassan négy éve nekik is van otthon egy spicc fajtájú kiskutyájuk, akit nagyon szeretnek a családban. 

Csütörtökig tart 

A Vokla Roland által dedikált mez kikiáltási ára 10 ezer forint. Az aukció múlt kedden vette kezdetét, és csütörtök este 20 óráig tart. Az érdeklődők az árveréssel kapcsolatban az Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítványának Facebook-oldalán tudhatnak meg további részleteket. 

Arany Balázs 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában