Újabb megyei lányok mutatkoznak be

2022.03.31. 19:15

Tündérszépek 2022: Fruzsina imádja a focit, Esztert a nyelvek érdeklik

Jelentkezni már nem lehet a Tündérszépek versenyre, de a fotózások továbbra is zajlanak.

Nagy Fruzsina (balról) és Békési Eszter is az esélyes résztvevők között vannak | Forrás: Czinege Melinda

Igaz, a Tündérszépek 2022 szépségversenyre való jelentkezés lezárult, azonban a fotózás még javában zajlik a jelentkezők és olykor a kíváncsiskodók örömére. Fotósunk legutóbb Békési Esztert és Nagy Fruzsinát kapta lencsevégre, akiknek régóta dédelgetett álmuk volt, hogy ehhez hasonló versenyen részt vegyenek.


Békési Eszter öt éve tanul a DSZC Bethlen Gábor Közgazdasági Technikum turisztikai szakán. Mint megtudtuk, a jövőben is ezzel szeretne foglalkozni, hiszen nagyon érdeklik a nyelvek és álma, hogy a világ számos helyére eljusson. – Szabadidőmben imádok edzeni, rajzolni, lovagolni és kirándulni. Nem igazán volt elég önbizalmam ahhoz, hogy jelentkezzek a szépségversenyre, de annyian biztattak, végül úgy voltam vele: miért ne? – idézte fel kérésünkre. Hozzátette, olyan embernek tartja magát, aki él a lehetőségekkel, megragad minden kínálkozó alkalmat, így a tizenkilenc éves lány ismerősei és barátai lelkesítése után úgy döntött, kipróbálja magát.


Nagy Fruzsina jelenleg egyetemre készül, fogorvos szeretne lenni. Több évig versenytáncolt, ezt azonban a tanulmányai miatt abbahagyta. – Szabadidőmben sportolok, rendszeresen edzem akár edzőteremben, de a szabadban is szeretem megmozgatni magam. Meglepő lehet, de nagyon szeretem a focit, illetve a konyhai tevékenység sem áll tőlem messze, főleg a sütés – fogalmazott. Megjegyezte, azért jelentkezett a megmérettetésre, hogy kipróbálja magát ezen a területen is; átérezze, milyen lehet azoknak a modelleknek az élete, akik a kifutókon érzik otthon magukat.

 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában