Szakál Adrienn írása

2022.03.08. 14:00

Jegyzet: Új énidő, nőknek

Forrás: Napló-archív

Nők világa címmel ezentúl hétről hétre jelentkezünk régi-új magazinoldalunkkal. Célunk, hogy olyan, Hajdú-Biharban élő és tevékenykedő nőket mutassunk be, akik közismertek, de a Napló hasábjain elsősorban nem hivatásról, szakmáról vagy teljesítményről, hanem magánéletükről, női létükről kérdezzük őket. 

 

Célunk felfedni, mennyire teljesednek ki a sikeres nők a gyengébb nem nyújtotta létben, legyen szó színészről, orvosról, sportolóról, hivatali pozícióban helytálló nőkről. Megtudható, kinek fontos a tűsarok, gyermeknevelés, ki találta meg magában a női gyógyítás, harmóniateremtés és békéltetés ősi tehetségét. Kíváncsiak vagyunk, hogy mit öröklünk felmenőinktől, mit adhatunk tovább a gyerekeinknek, és mi az, ami miatt néhányan az egyedüllét, mások a többgenerációs együttélés mellett döntenek. Megkérdezzük, hogy az általuk élt női szerepeknek mik a kötelező kellékei, legyen szó fakanálról, bevásárlótáskáról, vörös rúzsról vagy magán­edzőről. Vendégeinket arról is faggatjuk majd, mi az, hogy tipikus nő, és hogyan változott ez a fogalom az ő életükben. Különválhat-e hivatás és magán­élet, gyengébb-e még a női nem és létezhetünk-e egyszemélyes nőként, miután családanyává lettünk. 

 

A Nők világa – természetesen – ma, nőnap alkalmából jelentkezik először, olvasóink a jövőben hetente olvashatják az oldalt. Legyen ez új szokás egy csésze kávé mellett, titkos énidő Ön és a Napló társaságában! 

 

Szakál Adrienn

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában