Campus Fesztivál 2021

2021.07.23. 21:32

A fesztiválon a gyerekek sem unatkoznak, haza se akarnak menni

A Campus Kid nem a koncertektől, hanem a kicsik zsivajától hangos.

Fotó: Kiss Annamarie

Idén is igen sok családdal találkozunk a Campuson, egészen kicsi gyerekektől a nagyobbakig. A szervezők a legkisebbekre is gondoltak, nekik nem koncertekkel, hanem egy jól elkülönült, szórakoztató területtel készültek. Ugrálóvárak, sportjátékok, interaktív céldobáló, szimulátorok, népi játékok, arcfestés, kézműves-foglalkozások – ezek és még egyéb programok várják a Campus Kiden a gyerekes családokat.

Megnéztük, mennyire érzik jól magukat a legkisebbek a fesztiválon, már messziről láttuk, itt bizony senki sem unatkozik. Nem volt okuk panaszra, volt, aki el sem akart szakadni egy-egy játéktól. Szabolcs kilenc- és hétéves gyermekével érkezett, mindkettőjüknek nagyon tetszettek a játékok. – Idejöttünk már délután 3-kor, gyakorlatilag mindent kipróbáltak, ami ebben a családbarát részben van. Készítettek szappant, fűztek karkötőt, arcot és hajat festettek, de a fajátékok mindegyikét is kipróbálták már – mutatott körbe az apuka. Mint mondta, a gyerekeket hazaviszik, hiszen 8–9 óra között nekik már le kell feküdniük aludni, ők pedig majd később visszajönnek a koncertekre. – Két évvel ezelőtt is voltunk már kint, akkor még csak a nagyobbik kislányunkkal, Viviennel jöttünk. A délután két órától 7–8-ig tartó időszak teljesen vállalható gyerekkel – vallja.

Fotó: Kiss Annamarie

Kata hétéves kisfiát hozta ki, a gyereksziget mellett a színpadokat is végigjárták már. Beni figyelmét jó időre az asztali teke kötötte le, de mivel a fesztivál egész területét bejárták már, talált magának kedvenc helyeket a gyerekszigeten kívül is. – Nagyon gyerekbarát a Campus. Beninek a legjobban az tetszett, hogy majdnem mindegyik standnál lehetett játszani és nyerni valamit, tele vagyunk már kalapokkal – osztotta meg velünk Kata nevetve. Marcsi kilencéves kislányával, Bernadett-tel látogatott ki a fesztiválra, ottjártunkkor még csak egy játékra koncentrált, de a kosárlabdával is nagyon szemezett már.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában