olvasónktól

2019.05.29. 19:48

Egészséghét az Epreskerti Általános Iskolában

2019. május 13. és 16. között egészséghetet tartottunk, melynek során az egészség fontosságára hívtuk fel a figyelmet az Epreskerti Általános Iskolában – tájékoztatta portálunkat Gulyásné Szoboszlai Zsuzsa pedagógus.

Mint levelében fogalmaz: változatos és érdekes programokon vehettek részt az iskola diákjai, melyeken a fizikai és lelki egészség megóvása volt a középpontban. Ennek a hétnek több támogatója is volt, így a tanulók okos kenyeret, gyógyteákat, ásványvizet kóstolhattak, figyelemfelkeltő előadásokon a védőoltásokról, kábítószerekről, a digitális világ veszélyeiről hallhattak, és egy teljes napot a testedzésnek szenteltek, melyet közös reggeli tornával kezdtek.

Az alsó tagozatosok között nagy sikere volt a rajz- és akadályversenynek, valamint a kézműves foglalkozásnak is. A diákok szerint hasznos és jó volt ez a hét. Jövőre biztosan megrendezzük újra ezt a programot – zárul a levél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában