Helyi bulvár, celeb

2024.03.21. 08:00

Gombos Edina elárulta, mi a titkuk Albertóval

Szükség van a türelemre a hosszú párkapcsolathoz, de fontos a természetes vonzódás is az egykori tévés szerint.

Haon.hu

Gombos Edina és férje, Alberto 20 éve ismerkedett meg egymással

Forrás: Facebook / Gombos Edina

A debreceni születésű Gombos Edina még 2004 februárjában ismerkedett meg a kubai származású férjével, Albertóval, akivel még az év decemberében összeházasodtak – emlékeztet az Index. A házaspár közel tíz éve költözött Floridába a gyerekeikkel együtt, az egykori műsorvezető pedig az Itt van Amerika! című YouTube-csatornáján enged betekintést az életükbe, ahol most elárulták, szerintük mi a harmonikus házasságuk titka.

„Nagyon köszönjük azoknak, akik emlékeztek arra, hogy húsz éve ismerkedtünk meg Albertóval Kubában, és köszöntöttek bennünket ezen az évfordulón, illetve megkérdezték, szerintünk mi a titka a harmonikus, hosszú házasságnak, kapcsolatnak” – kezdte videójában Gombos.

Ahogy telnek az évek, egyre türelmesebbnek kell lenni, hiszen előjönnek olyan dolgok, amelyek korábban nem tűntek idegesítőnek, de ahogy öregszik az ember, jönnek elő a rigolyák. Nőknél a változókorhoz közeledve, a hangulatingadozásokat is nehéz azért kezelni, szóval végtelen türelem kell, de azon túl én meg azt gondolom, kell egy természetes vonzódás is, hogy működjön a kémia két ember között

idézi a Story a műsorvezetőt, aki egyébként nem abban látja a házasságuk titkát, hogy viselkedésükben és szokásaikban nagyon egyformák lennének.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában