Fájó búcsú

2023.09.03. 10:05

Varga Piroska kiesett a gasztroversenyből – így gondolkodik a versenyt követően

A debreceni kötődésű valóságshow-szereplő nem szomorkodik, állítása szerint ő csak nyert a főzőműsorral.

Nagy Emese

A debreceni lány óriási lehetőségként élte meg, hogy megmutatja főzőtudását a versenyben

Forrás: Varga Piroska-archív

Ahogyan arról a közelmúltban beszámoltunk, a debreceni kötődésű valóságshow-szereplő, Varga Piroska fakanalat ragadott és az RTL-en futó Konyhafőnök vadonatúj, 10. szériájának egyik versenyzőjeként mutatta be, ő bizony otthonosan mozog a konyhában.

Rácz Jenő séfnek tetszett, ahogyan a debreceni kötődésű lány bánik az ízekkel, így az „első” főztje után piros kötényt kapott, Rácz Jenő csapatában folytathatta a versenyt. – Mindig is szerettem főzni, és szerintem tudok is – fogalmazott a Haon érdeklődésére a napokban Piroska. 

Kiemelte, szeret kísérletezni a konyhában, viszont a magyar ételek, ízek távol állnak tőle. Angliában élt évekig, ott pedig sokat főzött magára is, leginkább a francia és az angol konyha áll hozzá a legközelebb.

Sok mindent nyert a versennyel

A debreceni lány óriási lehetőségként élte meg, hogy megmutatja főzőtudását a versenyben, azonban nem volt annyi ideje bizonyítani, ahogyan ő azt az elején kigondolta.

– A versenyt nem nyertem meg, de sok mindent nyertem ezzel a versennyel – osztotta meg pénteken Instagram-oldalán. Kiemelte, hosszú út és kemény munka volt számára a megmérettetés, és reméli, sikerült bizonyítania és egy másik oldalát is megmutatta azoknak, akik figyelemmel követik a mindennapjait.

– Sokat tanultam és bár nem jutottam odáig ameddig szerettem volna, hihetetlen büszke vagyok magamra, hogy több ezer jelentkezz közül bizalmat szavaztak nekem és eddig eljutottam. Még meg kell tanulnom uralnom a káoszt, de sokat fejlődtem, nem csak tudásban, de személyiségileg is a műsornak köszönhetően – írta a bejegyzésben Piroska, hozzátette: egy fejezet újra véget ért, de messze még a sztori vége. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában