Fesztivál

2023.08.16. 17:06

Lukács Laciék esete a már nem szomjas vendéglátóssal

A Tankcsapda frontembere üzent a táborozóknak.

Haon.hu

Lukács Laci, a Tankcsapda frontembere az idei Campus Fesztiválon

Forrás: Napló-archív

Augusztus 23-27. között rendezik meg Alsóörsön a TÁBOR Fesztivált, amelyen a debreceni Tankcsapda is fellép majd. A Likebalaton ennek kapcsán megkérdezte Lukács Lacit a bulival kapcsolatos várakozásairól.

– Nagyon jó hangulatú buli volt! De az igazsághoz az is hozzátartozik – hazudnánk, ha az ellenkezőjét állítanánk – hogy időnként egybefolynak a nyári turnék koncertjei. Viszont ezzel együtt is kifejezetten jó emlékeink vannak a táboros fellépésekről – kezdte Lukács Laci.

– Miután a Tankcsapda 2024-ben lesz harmincöt éves, és jó néhány dolgot szeretnénk majd csinálni jövőre, ezért ez a mostani nyári koncertszezon nem a különlegességekről, sokkal inkább a jó hangulatról és a közönséggel való közös élményekről szól. Így egy igazi, nyári, éneklős-kiabálós, ugrálós-pogózós műsorral készülünk a 2023-as TÁBOR Fesztiválra. A koncert előtti-utáni pihenőházunk a kemping területén van.

Pár éve az egyik ottani kis büfé-kocsmában, hajnalban láttunk és hát hallottunk is egy, már nem szomjas vendéglátós billentyűs énekest, akinek az előadása komoly, és azóta is emlékezetes nyomot hagyott bennünk

– mondta Lukács Laci.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában