Bulvár

2023.08.24. 10:47

Hatalmas port kavart Nagy Bogi felhasználóneve Redditen

A hajdúsági kötődésű énekesnő gyorsan reagált.

Haon.hu

Forrás: MW-archív

A Reddit nevű internetes fórumon szavazást indítottak, hogy melyik influenszer felhasználóneve idegesíti őket leginkább. Nagy Bogi, balmazújvárosi kötődésű énekesnő beceneve, a „Bogcatubca” többször is szóba került a felhasználók körében – olvasható a Ripost cikkében.

Én is fent vagyok Redditen, és ahogy látom, megnyertem a „legirritálóbb nevű influenszer-díjat”! Hogy miért Bogcatubca a felhasználónevem, nagyon egyszerű válaszom van rá. Nagy Boglárka a teljes nevem, nem sokáig, mert amúgy Nyári-Nagy Boglárka lesz a nevem

– Instagram oldalán véleményezte a rendhagyó hírt és utalt arra, hogy szeptemberi esküvőjét követően felveszi vőlegénye vezetéknevét.

Forrás: Nagy Bogi / Instagram

– De a Nagy Bogi, Nagy Boglárka elég elcsépelt név itthon, minden városban legalább négy-öt Nagy Bogi van, és amikor regisztráltam az Instagramra, akkor is ilyen sokan voltunk. Nem tudom, mit jelent a Bogcatubca. Apukám hívott így kiskoromban. És amikor regisztráltam Instagramra, nem volt jobb ötletem. De ha bárkit megnyugtat, egy hónapja ráírtam a Nagy Bogi nevű felhasználóra, mert meg akartam vásárolni tőle ezt a nevet. De sajnos nem válaszolt – mesélte próbálkozása történetét az énekesnő.

Ilyeneket meg hogy: Nagy Bogi Official, vagy Nagy Bogi Hivatalos, ilyeneket nem akartam, mert nem tartom magam akkora embernek. Olvastam a kommenteket, hogy valakinek feláll a hátán a szőr, ha meglátja a nevemet. Hihetetlen, hogy ez bárkinek sértő vagy bántó lehet, hogy én 12 éves koromban így regisztráltam a platformra…

– a Ripost írása szerint hitetlenkedve zárta gondolatait az előadóművész.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában