Pont aznap robbant le az autója

2023.05.18. 12:15

A Szerencsekerékben szerepelt a debreceni kötődésű Vásáry André

Az énekes több millió forinttal a zsebében indult a végjátékba.

Kasza Tibi és Vásáry André

Forrás: Vásáry André-archív

– Nagyon örültem a meghívásnak, Sydney van den Bosch-sal nagyon jóban vagyunk, Kasza Tibivel pedig dolgoztam már együtt, a második lemezemnek ő volt a zenei producere: voltaképpen hazamentem – fogalmazott a Haon érdeklődésére Vásáry André, akit szerdán este a Tv2 Szerencsekerék című műsorában láthattunk.

Kiemelte, a forgatás napján tönkrement a kocsija, és abban a pillanatban az volt a fejében, hátha megnyeri a Szerencsekerék fődíját: az autót. Ám a szerencse elkerülte az énekest, szépen gyűjtötte a pénzt, és tudott rabolni is, a végjátékban is esélyt kapott, de sajnos a több mint 6 millió forintot nem vihette haza magával. – Pénzt nem nyertem, ám élményekkel telve mehettem haza – szögezte le. Hozzátéve, sokat koncertezik a nyáron, szóval nem fog unatkozni. A külföldi nyaralás most lehet, hogy nem jön össze neki, de belföldön megpróbál minél többet kirándulni.

NE

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában