Gratulálunk!

2023.05.09. 14:30

Veszélyes kalandjáról sztorizott, aztán kisebb vagyont nyert a TV2-n a debreceni szépség

A „teflonserpenyő” hozta meg a sikert Bódi Sylvinek a népszerű vetélkedőben.

A debreceni modell két civillel versengett a hétfői adásban

Forrás: TV2

A debreceni modell a hétfői adásban két civil játékossal versengett. A műsorban kiderült, hogy Sylvi nemrég tért haza a meseszép Baliról, ahol igazi természetközeli életet élt. Minden nap napfelkelte előtt - öt órakor - kelt, majd bemelegítés után már indult is a partra, és a nap nagy részét a vízen töltötte. Ezzel kapcsolatosan egy rémisztő történetet is megosztott a nézőkkel.

Éppen egy hatalmas hullámon siklottam, mikor megpillantottam benne egy cápát, ami nagyobb volt, mint a szörfdeszkám! Nagyon koncentráltam, hogy ne essek bele a vízbe

– árulta el Sylvi, majd hozzátette, hogy az indonézek Szörfinek becézték, miután nem tudták rendesen kiejteni a nevét. Az egzotikus szigeten persze rengeteg kalandban volt része, és még egy fura udvarlója is akadt.

Egyik reggel azt vettem észre, hogy a lakás tulajdonosa, ahol laktam, egy közeli bokorban bujkál. Először kicsit megrémültem, de aztán kiderült, csak virágokat szedett, mert azzal akart köszönteni, mire felkelek

– mesélte nevetve. Kiért arra is, hogy a fotózás világa már igazán nem vonzza, hiszen mindent megélt, amit csak lehetett, jelenleg kiskerteket tervez itthon. Amint vége a szezonnak, szeretne visszatérni Balira – tette hozzá.

Bódi Sylvi szerencsekerék Debrecen
Forrás: TV2

A játék első két fordulójában a szerencse nem szegődött az egykori szépségkirálynő mellé, akiről megtudtuk azt is, hogy kifejezetten kedveli az extrém sportokat, a közeljövőben szeretné komolyabban is kipróbálni a szabadtüdős merülést. Sylvi nem hozta a legjobb formáját a karikadobálós párbajban, így 300 ezer forintot vesztett ugyan, de aztán felragyogott a szerencséje, és egy ügyes pörgetéssel mindent megváltoztatott. A következő fordulóban „elrabolta” játékostársa pénzét, ezzel pedig átvette a vezetést, így ő indulhatott a főnyereményért. A tét nem volt kevés, de villámgyorsan kitalálta a feladványt,

és végül az összegyűjtött 5 millió 770 ezer forintot az utolsó körben még 500 ezer forinttal toldotta meg, amelyet jótékony célra ajánlott fel.

PBV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában