Mi lesz a mulatóssztárral?

2023.05.07. 15:00

Megvizsgálták Lajcsit Újfaluban, lezárt borítékban van az eredmény

Minden ezen a dokumentumon múlik, mondta a sztár ügyvédje.

Galambos Lajos ügyében hétfőn lehetnek további fejlemények

Forrás: MW-archív

Mint ismert, szerdán a berettyóújfalui börtönkórházba szállították Galambos Lajost a baracskai börtönből, ahová gáz-, víz- és áramlopási ügyei miatt kellett nemrég bevonulnia. A Ripost szombati cikke szerint a trombitás már a baracskai bv-intézet gyengélkedőjében fekszik, miután Berettyóújfaluban több vizsgálatot is elvégeztek rajta.

A kiszivárgott információk szerint a zenész a rácsok mögött töltött egy hete alatt alig vett ételt magához, többek között ezért – illetve az alapbetegsége miatt – került olyan egészségi állapotba, ami indokolta a kórházi ellátást. Az újfalui vizsgálatoknak a cikk szerint

pénteken el is készült az összegzése, a lezárt borítékot azonban még nem kapta meg Lajcsi, sem jogi képviselője sem.

„Nagyon sok múlik azon, mi van leírva abban a dokumentumban. Pontosabban javítok, minden azon múlik” – mondta a lapnak dr. Csontos Zsolt, Galambos Lajos ügyvédje. „Pénteken elkészült a vizsgálat eredménye, de azt még nem kaptuk meg. Hétvégén nem dolgoznak, így hétfőn derül ki, mi lesz ügyfelem további sorsa. Érthetően nagyon várja már, hogy megtudja, mi vár rá!” – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában