Friss!

2023.05.03. 12:09

Ennyire nagy a baj? Az újfalui börtönkórházba hozták Galambos Lajost!

A Promotions szerint az elítélt zenészt kedden szállították a hajdú-bihari intézménybe.

Galambos Lajosra vizsgálatok várhatnak

Forrás: MW-archív

Portálunk is beszámolt róla, hogy április végén egészségügyi állapota miatt mentővel vonult be a baracskai börtönbe Galambos Lajos, akire 3 év 6 hónap büntetés vár gáz-, víz- és áramlopási ügyei miatt.

A Promotions szerdán azt írta, a zenészt eddig nem érte egyetlen atrocitás sem a börtönben, hozzátéve, friss emberként a koronavírus-szabályozások miatt elkülönítették őt a társaitól.

A portál szerint azonban

a mulatóssztárt kedden kórházba kellett szállítani, a lap azt is írta, hogy a berettyóújfalui, a büntetés-végrehajtás keretein belül működő egészségügyi intézménybe hozták.

A cikk szerint szerencsére Lajcsinak nincs újabb problémája. Állítólag olyan alapvető vizsgálatoknak vetik majd alá a kórházban, amelyek során megállapítják majd a szakemberek, hogy jogosult-e az alapélelmezésen túl valamilyen diétára. Továbbá várhat rá egy tüdőszűrés is, lévén a hazai börtöntársadalomban is problémát jelent a TBC és a hepatitisz jelenléte.

Galambos ügyében tavaly decemberben hirdettek jogerős ítéletet, a trombitást négy évre a közügyektől is eltiltották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában