Mint az ikrek!

2023.04.04. 15:17

Megmutatta hasonmását a debreceni kötődésű híresség

Legjobb barátjőjével nem csak külsőre, de belsőre is nagyon hasonlítanak.

Megyeri Csilla a bejegyzésében elárulta, hogy véletlenszerűen találkozott a hasonmásával

Forrás: MW-archív

Különleges fotókat tett közzé közösségi oldalán a debreceni kötődésű Megyeri Csilla, melyeken úgy tűnik, mintha saját tükörképével pózolna. Az influenszer bemutatta egyik legjobb barátnőjét, akivel elképesztő módon hasonlítanak egymásra – olvasható az Origo hétfői közlésében.

Megyeri Csilla a bejegyzésében elárulta, hogy véletlenszerűen találkozott a hasonmásával, akivel szinte azonnal legjobb barátnőkké váltak. A műsorvezető szerint elképesztően hasonlít a személyiségük is, úgy gondolja, nem lehet véletlen, hogy összehozta őket az élet.

– Jó eséllyel mászkál egy hasonmásunk a világban. „Nagyon sok ember van a világon, a nagy számok pedig már lehetővé teszik, hogy a rendszer ismételje önmagát” – mondta a genetikus Dr. Esteller, aki szerint előfordulhat, él rajtunk kívül egy alteregónk a bolygón, csak épp nem tudunk róla. Hiszem azt, hogy véletlenek nincsenek és nekünk találkoznunk kellett Magyar Mesi! Dr. Esteller tapasztalatai szerint azoknak a pároknak, akiknek jobban hasonlít az arcuk, a DNS szerkezetük is hasonló. A természetünk egészen biztos, hogy ugyanaz, vizsgàlatok nélkül is – írta közös fotóik mellé Megyeri Csilla.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában